Над 300 пловдивчани се събраха в зала „Колодрума” тази вечер по повод концерта на Дивна и Криско.  В залата е пълно с деца и родители, а паркингът отпред се пука по шевовете.  Младите изпълнители вдигнаха на крака пловдивчани още от първата песен. Входът е безплатен, а събитието се организира по повод 70-тата годишнина от създаването фирма ДЗИ.  Празникът започна още от 16.00 часа със спортен празник за ученици от 4 и 5 клас.

Въпреки безплатния вход на събитието втория етаж на залата е напълно празен. Това обаче не пречи на настроението на феновете на изпълнителите. 

Фирмата организира за трета поредна година националната верига масови празници “Спортни звездички“ 2016. Това е платформа, която популяризира активния и здравословен начин на живот на подрастващите. Инициативата е дългосрочна и насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин. 

Припомяме ви, че в този момент на площад Централен в Пловдив също има концерт. Звездите на Пайнер и оркестър "Орфей" ще изнесат тричасов концерт само с народна музика. ОЩЕ ВИЖТЕ ТУК!


Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg