Няколко камиона на  музикална компания „Пайнер” превзеха площад "Централен" тази сутрин. Служители на фирмата вдигат голяма сцена и подреждат тонколони на пъпа на Пловдив, видя репортер на TrafficNews.bg.

Поводът е голям концерт на оркестър „Орфей”, в който ще се включи и цялото съзвездие от Пайнер. Организаторите обещават тричасов концерт, който ще започне утре вечер от 19 часа. Чалга, разбира се, няма да има!

Или поне това се подразбира след цялата драма, която се разигра между Община Пловдив и Митко Пайнера само преди една година. Фолк фуриите Цветелина Янева, Фики, Галин, Галена, Деси Слава, Анелия, Борис Дали и Константин ще пеят само народна музика. И все пак музикалният гигант успя да стъпи на пловдивска земя! Е, не е на Античния театър, но все пак е в центъра на града.

Припомняме ви, че миналата година от Пайнер плануваха концерт под тепетата, като за тази цел бяха запазили Античния театър. Последва скандал и отмяна на концерта. Напук на Община Пловдив от Пайнер вдигнаха фолклорен концерт в Стара Загора, без никаква чалга и елегантни тоалети. Томахавката явно е заровена, концерт ще има! Една година по-късно и само с фолклор.

В спектакъла “Земьо българска, Орфеева” ще се ключат още и Ивелина Колева, Пепи Христозова и Николай Славеев. 

Oще за скандала вижте ТУК!


Oще новини от Пловдив и региона вижте тук:

TrafficNews.bg