"Колите не приличаха на коли. Таксито беше размазано. Видяхме телата в колите, беше страшно. Едното тяло висеше от автомобила. Истинско меле", сподели Рефик Мехмед - работник на складова база пред репортер на TrafficNews.bg, станал неволен очевидец на зверската катастрофа от тази сутрин на пътя за Асеновград след бензиностанция "Лукойл", в която не оцеля никой от тримата в дете коли.

Рефик разказа, че колите са били на 10 метра от пътя - толкова силен е бил ударът. А друга наша читателка каза, че таксито е изхвърчало зад купчините пръст на метри от шосето. Тя употреби същия израз - "Не приличаше на кола". Навсякъде в радиус от 20 метра са се разхвърчани части от колите, видя репортерът ни.

В момента на мястото на трагедията има дълга колона от коли от Асеновград към Пловдив. Размазаните автомобили са вдигнати от Пътна помощ. Пожарната вече си е отишла, а полицията регулира движението.

Припомняме, трима души загинаха при тежък пътен инцидент на пътя Пловдив - Асеновград. По първоначални данни лек автомобил с кърджалийска регистрация е навлязъл в насрещното движение и се е блъснал челно в такси с пловдивска регистрация. Оцелели няма. Катастрофата е станала около 04.30 часа тази сутрин.

Намясто са загинали водачът на първата кола, шофьорката на таксито и неин спътник. 

Установява се самоличността на тримата. В момента се извършва оглед и до приключването му автомобилите се пропускат само в едната лента.

ВИДЕО от транспортирането на смачканите до неузнаваемост коли - ВИЖТЕ ТУК

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg