9-годишно момче от дупнишкото село Самораново е в неизвестност вече от 22 часа. Майката твърди, че детето е отвлечено от бившия й съпруг. Мъжът живее в с. Дамяница, община Сандански.

Майката Ралица Радева е на 39 години. Не е виждала 9-годишния си син Валентин Вълчев от 13 ч. вчера, когато го е изпратила до магазина. Наблизо е открит мобилният му телефон, който е счупен, съобщава БГНЕС. Майката твърди, че няколко часа по-късно бившият й съпруг Владимир Владимиров й се обадил и казал, че ако не му даде 30 хил. евро до три дни, които текат от часа на обаждането, няма да види повече сина си. Парите му трябвали, за да си купи влекач за ТИР-а.

Днес към 10.30 ч. майката изгони двамата следователи от РЕП Дупница с обвинението, че не работят по случая. Детето не е обявено за издирване. Ралица и Владимир са се събрали през 2012 г., разделили са се през 2013 г. Имат и момченце, което бащата не е припознал. Изчезналото момче е от предишен брак на Ралица.

Тя твърди още, че на 8 февруари 2014 г. Владимир й е откраднал „Мерцедес” 320, който и до сега не е открит и че бившият й съпруг фалшифицирал подписа на майка й и теглил кредити.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg