Ако мислите, че вашият баща ви поставя в неудобно положение, тогава задължително трябва да се запознаете със случая на Крис Мартин. (Само да уточним, че не става дума за певицата от Coldplay.) Не, този човек не танцува смахнато пред приятелите на дъщеря си, нито пък заплашва с убийство потенциалния си зет – типичните компрометиращи действия според boredpanda.

Когато вижда снимките на дъщеря си в мрежата, загриженият баща комбинира две иновации, за да й даде добър урок. Американецът използва интернет и в частност социалните мрежи с цел да разпространи селфи-карикатури на щерка си. Модерният татко заснема кадри, имитиращи физиономиите, положението на тялото и дори мизансцена от снимките нa тийнейджърката.

"Тъй като дъщеря ми публикуваше свои секси селфита, вместо да й кажа да спре, аз измислих нещо по-добро", пише г-н Мартин в Инстаграм. Американецът работи като комик и радиоводещ във Вашингтон и въпреки че дъщеря му Каси може да опровергае последващото твърдение, този човек може да бъде претендент за татко на годината.

Обърнете внимание на снимките по-долу, за да разберете защо.


Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg