Николета Лозанова отпразнува имения си ден в най-новия клуб в Пловдив „7 Sins”!  Плеймейтката пристигна на тузарското парти по случай откриването на клуба със стилна черна рокля и остана да късните часове на нощта. Красивата брюнетка не пропусна да отбележи събитието и във фейсбук профила си.

„Винаги съм предпочитала ролята на "грешница" пред тази на "светица", а мястото, където са ти позволени цели 7 гряха, е най-новата дискотека в Пловдив 7 Sins!!! Пак ще ви спестя с кого съм съгрешила”, коментира Николета.

Специално за празника си пловдивчанката получи и огромен букет от червени рози, и много други подаръци! Сред гостите на заведението бяха забелязани и други известни и влиятелни личности. Всички посетители се насладиха на уникално ново звучене и внушителен саунд. В „7 Sins” зазвучаха най-новите фолк хитове, както и много ретро фолк класики, които вдигнаха градуса на купона.

На сцената на „7 Sins” тази вечер се качва и фолкзвездата Емануела. След участието си във “VIP Brother” певицата записа и нов хит, който тази вечер ще изпее специално за пловдивската публика! 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg