Мъжете са деликатни и не обичат да говорят много. Предвид още по-деликатната природа на жените, те спестяват голяма част от всичко, което си мислят. За доброто на една връзка е мъжът да НЕ споделя тези мисли, които го връхлитат по време на секс.

1. Моля те… спри да издаваш този звук …

и не прави тази странна гримаса! Да, мъжете обичат да чуват как жените изразяват удоволствието от секса, но понякога прекаляват с възклицанията. Трябва да има малко сдържаност.

2. Чакай… къде е?

Дори и най-опитните мъже понякога имат 2-3 секунди трудност, докато открият точното място. За това се надяват на помощ от партньорките си, които често пренебрегват това

3. Бъди по-внимателна!

Когато жените заемат „бойна“ позиция отгоре, понякога нещата загрубяват. Непремерените интензивни движения могат да причинат болка на най-важната част от тялото на мъжете. Понякога просто им се иска да извикат „Внимавай да не го счупиш!“

4. Прекарах ли достатъчно време „там долу“?

Мъжете не знаят колко точно време е достатъчно за една жена, за да почувства това, което те изпитват на 20-тата секунда от оралната любов. И все пак 5 минути никак не са лоша отправна точка.

5. Не свършвай, не свършвай…

Мъжете много често си мислят за неприятни гледки или случки, когато са на ръба, а още е рано. Никоя жена не иска да научава какво се върти в главата на мъжа, когато правят секс.

6. Дали се преструва?

Вечният въпрос – дали наистина е свършила или се преструва? Няма да ви подложи на разпит, но не го мъчете и когато не сте, просто кажете.

7. Такъв съм късметлия!

Мъжете не признават и нежностите, които се въртят в ума и по време и след секс. Те наистина оценяват, че са късметлии с такива жени до себе си. И когато сексът върви, повярвайте ни, те са сигурни във връзката си така, както жените, ако той е романтичен и мил към тях.

Източник: actualno.com

TrafficNews.bg