Страхотен секс – всички говорят, а ти го правиш! Използвай лесните ни съвети, за да направиш срещата незабравима.
Блъскаш си главата, мислейки как да разнообразиш интимния си живот? Имай предвид, че въобще не е задължително да пробвате нова поза от Кама Сутра всяка нощ или да обличаш нов комплект секси бельо. Cosmo ти предлага 15 лесни начина, за да зарадваш както себе си, така и любимия.

1. Сексът в мисионерската поза ще ти донесе нови усещания, ако, след като партньорът ти влезе в теб, си вдигнеш краката, сякаш те е оседлал. Това ще задейства онези мускули на тазовото дъно, които отговарят за силния вагинален оргазъм. Проникването няма да е дълбоко, но ще усетиш с пълна сила стимулирането на клитора, големите и малките срамни устни.

2. Използвай лубрикант. Повярвай ни, той се използва не само от тези, на които не им достига естествената смазка. Много жени твърдят, че това средство им помага да стигнат финала много по-бързо. Дали и ти влизаш в това число? Струва си да провериш!

3. Забраната да се издават звуци в леглото може да възбужда силно! Пробвай да направиш това: използвай вратовръзката му или копринения си чорап като превръзка за устата. След това се превърни в лошо момиче и прави с него всичко, което ти се иска.

4. Предложи му да напише меню от трите „ястия”, които най-много обича в леглото. Направи същото и ти. Разменете си списъци и се опитайте да си изпълните желанията.

5. Там, където кожата е по-тънка, съответно е и по-чувствителна. А именно: на китката, от вътрешната страна на лактите и коленете, зад ушите. Подскажи му къде да мине с езика си, за да настръхне тялото ти.

6. Поиграйте си на „прекъсване за реклама”. Обичате да седите пред телевизора? Всеки път щом на екрана започне промоцията на невероятен перилен препарат, се хващайте за работа. Свършва рекламният блок? Кажи на мъжа си „Стоп!”. И така няколко пъти. Да се обзаложим ли, че няма да догледате филма?

7. Представи си, че сте участници в ролева игра. Сюжетът й е: запознали сте се преди десет минути и толкова силно се привличате, че не желаете да губите и секунди заради някакви връзки, копчета и ципове. Ще разбереш, че да се прави секс с дрехи е супер възбуждащо. Отиди на срещата с пола, за не му се налага да сваля нищо друго освен бельото ти.

8. Усещаш, че оргазмът е близо? Започни да стягаш и отпускаш мускулите на тазовото си дъно. Резултатът ще се хареса не само на теб, но и на него.

9. Подразни го. Позволи на партньора си да влезе в теб за няколко секунди, а след това отново се върнете към прелюдията. Все едно му предлагаш хапка от основното заедно с коктейла за добре дошъл. Това само ще му отвори по-голям апетит.

10. Купи вибриращ пръстен – страхотна играчка и за двамата! Слага се на пениса и увеличава ерекцията с помощта на лека вибрация. 

11. Ако си легнала по гръб, сложи неголяма, но висока възглавница под бедрата си. Така на твоя човек ще му е по-лесно да стигне до въпросната G-точка.

12. Мини с език по линията под тестисите на мъжа. Ако той няма нищо против, притисни към нея вибратор. Това, че мястото е наблъскано с нервни окончания, не се знае от всички.

13. По време на орален секс пийни малко топъл чай, а след това студена лимонада. Смяната на температурите ще му хареса!

14. Помоли партньора си да не се движи надолу и нагоре, все едно е чук, който забива пирони, а сякаш загребва с члена си. Е, да, за тази цел ще се наложи да движи по-интензивно бедрата си. Но точно при такава стимулация на влагалището ще ти е по-лесно да получиш вагинален оргазъм. 

15. Наблюдавай колко силно го възбуждаш. Ако поглеждаш към лицето му в моментите на наслада, ще се почувстваш истински желана. Понякога точно това не ни стига, за да не се замисляме по време на секс за фигурата си, размазаната очна линия или разхвърляната стая.

TrafficNews.bg