Не ти е необходимо нещо кой знае колко извънземно, за да забъркаш любовно-еротично биле, от което на твоя човек да му се привидят небесните царства посред бял ден.

Трябва да разполагаш само с 13 най-обикновени похотливи съставки. Които да смесиш с мерак и ефектни движения, както го правят барманите. Крайният резултат ще е световъртеж и омекване в коленете му. Ех, тези горещи летни нощи...

Вече си експерт по обърнатата ездачка, секса върху центрофугираща пералня и на стълбището плюс 101 вида оргазъм, в т. ч. а ла Тантра и Кама сутра? Това може само да ни радва! А сега е време да опиташ тези елементарни пътища на удоволствието. Неслучайно казват, че най-хубавите неща били най-простите. И така...

ПЪРВИ ПОХОТЛИВИ СТЪПКИ

1. Гола кулинария

Забрави за онези сцени с пържолите и яйцата в 9 седмици и половина. Такава страстна скара я има само по филмите, а на живо ще е сложно да прикрепяте тостери, да не говорим, че може да стане голям сакатлък. Така че се съсредоточете върху „студения бюфет“: сладолед и течен шоколад, ако сте любители на сладкото, сос от сирена, ако си падате по солено или охладено кисело мляко, ако сте на диета. След което задачата е проста: слагаш малко количество върху зоната, която най-много ти се иска да бъде докосната в момента. И една втора лъжичка от същото, огледално от другата страна на тялото ти. От половинката ти се иска да си хапне, като се придвижи с устни от едната вкусна точка до другата "по кожа", а не по въздух. Можеш да бъдеш сигурна, че това ще осигури сладко изживяване и за неговите сетива заради двете най-любими неща за един мъж - храната и усещането за голо женско тяло, извиващо се от удоволствие под допира му. Продължи в същия дух, оставяйки ароматни пътеводители... P.S. На ранния еротичен етап зоната на скута е забранена територия, защото там се постигат светкавични чувствени резултати, а вашата цел е постепенно покачване на еротичното напрежение.

2. Сладострастен бодиарт

Добре, признаваме, че звучи малко тъпо, но какво да направим?! Мъжете сами признават, че похотливите резултати са неподозирано невероятни! Ето я самата откачена техника в спа дух: затопля се масажно олио и се слага в капкомер. И въоръжена с капкомера, започваш да рисуваш разни неща, да чертаеш похотливи зигзаги и диаграми по тялото на твоя човек и да изписваш палави обещания буква по буква, които той трябва да разчете. Затопленото олио, което се допира до тялото му на супер тънка струйка, съчетана с лекото драскане на капкомера, ще нажежи кожата много повече, отколкото широката влажна ивица масло, която се използва при масажиране. След като си оставила своите горещи, хлъзгави следи и си извлякла максимума възбуда от тази похотлива стратегия, вече можеш да "унищожиш" творенията си и да преминеш в режим масаж.

3. Ласки - шедьоври

Идеята е да използвате перце или малка художническа четка като инструмент за ласки. И на ротационен принцип да си подавате оръдието на труда, пардон, удоволствието. Стремете се да го плъзнете по възможно най-голяма площ кожа, като не пропускате всички суперчувствителни местенца, които невинаги биват зачетени в еротичната суматоха: вътрешната част на ръцете и на бедрата, ямките отзад на коленете, сгъвките при подмишниците, устните, извивката на шията, дъгата на кръста. Освен това може да си поиграете на "Направи като мен", тоест всеки да погали опредено място от тялото на другия, след което той да му върне жеста. Това е супер сладък начин да си покажете взаимно най-любимите си ерогенни местенца и предпочитания им начин на докосване, без да има нужда да си ги разяснявате словесно. Горещи резултати от занятието: въздушните ласки на власинките на перцето или четката ще накарат чувствителните окончания на нервните клетки да застанат нащрек, изпращайки ви в състояние на пълна бойна похотлива готовност. И ще ви побъркат от страст, защото всяко докосване до въпросните клетки изпраща сигнали до мозъка, които той дешифрира като жажда за още ласки и за по-интензивни докосвания.

ЕРОТИЧНО ПРЕДДВЕРИЕ

4. Палава перлена огърлица

Вярваш или не, това украшение с дъх на ретро може да бъде едно от най-страхотните и актуални топ оръжия между чаршафите. Намери си огърлица с фалшиви перли около метър дълга. За начало я носи цял ден, като си наложиш специално да обръщаш внимание на съблазнителния начин, по който хладните и гладки топчета се плъзгат по кожата ти, докато се движиш. И когато вече си в обятията на половинката си вечерта, направи така, че да останеш само по огърлица - съчетанието между прелестите ти и супер невинните на външен вид бели зрънца ще се запечата трайно в паметта му. След като вече сте се разгорещили, я свали и я намажи обилно с овлажнител. Увий я около ерекцията, без да стягаш, така че перлите да се опират нежно в плътта му. Преплети пръсти и я обгърни с длани, след което започни да ги движиш нагоре-надолу, така че топлите влажни перли да масажират нежно. Перррр-лъстително!

5. Сладки юзди

Знаеш много добре, че ластичето за коса от сатен може да бъде използвано като "юзда" за контролиране на ерекцията на твоя човек, нали? Е, сега можем леко да вдигнем еротичната летва и да насочим въпросната гореща техника в изцяло нова чувствена посока и измерение. Нареди 6 такива сатенени ластичета едно до друго около... знаеш какво. После ба-а-вно започни да ги махаш едно по едно по орален път. Отстраняването на всяко ластиче освобождава повече простор за похотлива реакция у половинката ти (поради възможността да нахлува повече кръв във въпросния регион), което в крайна сметка ще го доведе до много по-интензивна и удовлетворяваща крайна точка. Освен това допирът на сатена, на устните и езика ти буквално ще го подлудят.

6. С дъх на страст

След тази чувствена маневра чаят ще стане едно от любимите ви питиета. Гаранция! Причината: няколко глътки гореща мента са в състояние да предизвикат еротичен ураган в сетивата ви, който да ви запокити в звездна кулминационна орбита. Задръж течността няколко секунди в устата си, за да нагорещи дъха и езика ти. Когато докоснеш интимна зона № 1 на другарчето си по страст, разликата в температурата ще постигне пряко и преносно разпалващ резултат. Нещо повече, ментата ще освежи мястото, веднага след като устните ти се отдръпнат. И ще предизвика допълнителни минитръпки на наслада, ако подухнеш струя студен въздух от разстояние върху влажната кожа. Естествено, после е негов ред. Инструктирай го да отпива честичко от напитката, докато покрива тялото ти с устни ласки и финишира с порция френска любов, разбира се. А най-добре приложете ментовия трик в конфигурация 69.

7. Финтова френска целувка

Това е подточка, специално предназначена за половинката ти. Дори да е утвърден и признат от теб майстор на оралната техника, нека излезе от познатия утъпкан път на славата и да не лежи само на стари лаври. Както знаем, разнообразието винаги носи дивиденти, просто защото е нещо ново. Трикчето е адски просто: той трябва да си представи, че те целува по устните. Как би ги докосвал точно и в какво темпо? Междувременно ти пък си представяй, че му правиш френска любов, докато смучеш някой от пръстите му. Това ще го вдъхнови на 100%.

8. Усетете вибрациите

Удивително е колко много двойки все още не се решават да използват секс играчки в леглото си, а все пак сме вече 21-ви век! Вибраторите съвсем не са измислени току-така и е много добра идея да им дадете шанс в еротичните си изпълнения. Ще видите, че те щедро ще ви се отплатят за това, особено ако става дума за включването им в разгара на орална сесия. За да не се стряскате от машинката, започнете с едно "завоалирано" решение - играчката се опира в бузата, която омекотява като възглавничка. Тази необичайна хитринка носи удоволствие и на страната, в чиято буза резонира, защото съчетано с палавата "френска" дейност на езика, ражда супер палаво разтреперващо темпо.

9. Ве-образие

Това е една чудно хубава чувствена стратегия, която е без-образие да пропуснеш. Когато се впускат във френска инициатива, много жени директно се прицелват в чувствената десетка. Така де, защо да се губи излишно време в обходни маневри, когато фактите и биологията сочат, че мъжете могат да минат прекрасно и без еротично интро. Стоп обаче! Че могат, могат. Въпросът е, че ако си дадеш труд да се "поразходиш" наоколо, ще пожънеш много по-големи чувствени резултати, отколкото ако преминеш директно по оргазмено същество. Така че обърни внимание на целия му чувствен регион на скута. Примерен маршрут: започни от мястото на сгъвката между бедрото и гениталиите, мини надолу към скротума, после тегли една права езикова линия между двата тестиса и продължи по същата траектория към другото бедро... май стана доста объркано, а? Всъщност цялата маневра представлява изписване на латинско W. А разпалващият й резултат е гарантиран, понеже навсякъде, откъдето преминаваш, кожата е особено чувствителна и чувствена.

10. Троен орален екшън

Докато правиш френска любов на половинката си, пъхни пръст в уста и започни да правиш ласки с него, допълващи тези на езика и устните ти. Супер простичко е, обаче вероятността някой да му го е прилагал досега, е минимална. И той ще изпита ново усещане, което по признания на самия силен пол е адски сладко.

ПО СЪЩЕСТВО

11. Любовен възел

По време на същинския акт вие сте сплетени един в друг, слети в едно цяло. Така че извлечете максимума от този плътски миг, като се обвържете... пардон, завържете. Буквално. Вземи въженце или шалче, достатъчно дълго, за да може да се увие около кръста на двамата и да се завърже. Независимо дали сте в ездачката, мисионерската, или казано с други думи, кой е отгоре, тази конфигурация ще ви накара да се движите само с плитки тласъци, което автоматично ще удължи фазата, в която твоят човек "устисква" да не стигне финала. На всичкото отгоре любовният възел ще ви помогне да си прекарате супер забавно, защото ви провокира да търсите находчиви начини да забързате темпото.

12. Страстни ласки

За да прибавиш още една доза сладост към креватните ви авантюри, използвай леките ласки с най-обикновен гребен. Без да натискаш, го плъзгай по кожата на любимото си същество, като лекичко дереш, все едно го правиш с нокти. Фазата на пика на възбудата е най-добра за тази цел, защото тогава телесният праг на поносимост към болката се покачва неимоверно. Най-добре комбинирай докосването с устни, език и гребен. Ще се учудиш какъв неочакван еротичен потенциал крие комбинацията между твърдите зъбци, прелъстително драскащи плътта, и мекия допир на езика и устните, оставящи влажни следи. Смяната в усещанията ще изправи половинката ти на нокти. В добрия смисъл на думата.

13. Интернет похот

За удължаване на фазата на следоргазмена наслада си направи профил в интернет, който ще използваш за похотливи цели и който трябва да е познат само на един човек - половинката ти. Кажи му да те намери в еди-колко си часа в еди-кой си сайт за запознанства. Когато го направи, се престори на супер палава непозната и му разкажи подробно сексуалната си фантазия как точно го искаш, която детайл по детайл повтаря последното ви страстно изпълнение. Така не само му потвърждаваш, че сексът е бил страхотен, но и му даваш допълнителна доза тръпка - от "анонимния" флирт с "непозната". Остава да го разпиташ подробно за горещите му желания и да му уредиш среща в реално време, на която да ги осъществиш.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg