Пореден инцидент тази сутрин в Пловдив. На кръстовището между бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” и ул. “Граф Игнатиев” джип е отнел предимството и е ударил 68-годишен мъж, който в това време е пресичал пешеходната пътека, предаде репортер на TrafficNews.bg 

Пострадалият е транспортиран в болница за оказване на спешна медицинска помощ. В момента на място има екип на полицията и движението е затруднено. Колата е управлявана от жена на 40 години.

Също жена на 40 години, но на джип по-рано тази сутрин удари пешеходка на кръстовището на Камела в пловдивския район "Южен". 

Инцидентът е станал при същите обстоятелства. 

"При извършване на ляв завой джип “БМВ” с пазарджишка регистрация отнел предимството и блъснал пресичаща пътното платно 73-годишна жена", съобщиха от МВР-Пловдив.

Това е втори инцидент на кръстовището между “Стефан Стамболов” и бул. “Никола Вапцаров” в рамките на няколко дни. В сряда автобус по линия №17 прегази и уби пешеходка. 

Водачките са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. Произшествията са запазени от служители на сектор “Пътна полиция”. До приключване на работата в участъците на катастрофите движението на моторни превозни средства е временно затруднено.

НОВ ИНЦИДЕНТ до Марса

В същото време на кръстовището на бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев" също стана катастрофа с материални щети. Заради отнето предимство единият автомобил се е ударил в оградата на заведението "Марс". Читател ни изпрати снимки от инцидента: 

TrafficNews.bg