Нека сме честни – има жени, които са много, много шумни по време на палавите игри между чаршафите. Дали обаче това възбужда мъжете или по-скоро ги дразни? Точен отговор тук не можем да ти даден, но поне ще се опитаме.

Събрахме кратък списък от това какво може да минава през главата на един мъж, който прави страстна любов с една жена и изведнъж тя разюздано започва да крещи…било то името му, мръсотии или пък просто да се моли за още. Чети и се образовай!

1.Аз съм мега пич, върша си работата перфектно - фактът, че жената крещи като извадена от порно филм определено мотивира момчетата и ги кара да си мисля, че те са супермени в леглото

2. Това ме възбужда – доста момчета започват да се раздават повече и повече, ако чуят няколко по-силни женски стона. Причината – идва им по-мърснишко, когато тя вика

3. Ами, ако някои ни чуе? – разбира се, не липсва и моментът на спек, когато той си мисли, че ти си прекалено шумна, а околните не дай си Боже може да ви чуят. „Ами утре как ще гледам съседите в очите?“ притеснява се той, докато се опитва да я накара да свърши.

4. Не искам хората да си мислят, че я убивам! - понякога на пичовете им минават и такива мисли през главата. Да, иди ги разбери и ние се чудим. Как може да ти е толкова хубаво, мацката под теб да вика от удоволствие, а ти да си мислиш, че някои ще реши, че я убиваш и ще викне съответните органи на реда……Мъже….какво да ги правиш!

5. О боже, вече съм глух – определено има мъже, които адски се дразнят на по-шумните мадами. Те не се кефят, когато тръпката им реших да повиши страстен тон…а това даже може да им съсипе и целия сексуален контакт.

6. Ама тя да не се преструва – да, има и такива пичове, които вместо да възприемат шумните женски стенания като нещо хубаво, ги въприемат нещо лошо. Като например – почват да се чудят дали мацката не крещи само, за да им хвърли прах в очите, че й харесва как правят секс

7. Мамка му, колко е трудно да свършиш, докато някои ти крещи толкова – за последно оставихме най-сладото и може би най-нелепото….Стига бе, момчета, вярно ли е възможно човек да си мисли за такива неща, докато изпитва подобно удоволствие като правенето на секс?

TrafficNews.bg