Само месец след като на главната улица в Стария град - "Съборна", беше направен ремонт на калдъръмените настилки, в момента улицата е отново разкопана. Този път заради авария на "Виваком". Оказва се обаче, че калдъръмът и тротоарите са били прередени от работниците на „Драгиев и Ко”, без да се повикат кабелните оператори. И сега... работниците копаят на сляпо. 

Колкото и странно да звучи, кабелите изобщо не били трасирани и за да открият проблема, работниците копаят безразборно. Дори и да не сме с толкова богато въображение, можем да си представим какво означава това, ако работниците нямат късмета скоро да попаднат на това, което търсят.

Припомняме, ремонт на главната улица в Стария град затрудни сериозно движението в архитектурния резерват. Улица „Съборна“ в участъка между кръстовищата с ул. „Княз Церетелев“ и ул. „Четвърти януари“ беше затворена за три дни, а няколко коли останаха блокирани за кратко. Те са оказаха между двете зони на ремонта, а собствениците им не ги бяха местили от предишния ден. 

Както обаче изглежда, неволите на живеещите тук, както и на преминаващите по улицата, няма да свършат скоро... Защо - отговорете си сами.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg