Арестуваната певица, участничка в "Пирин фолк" Емилия Пашкулова, известна в музикалните среди с моминското си име Стрехина, проговори и разкри своята версия за неприятната случка. По думите ѝ нейните права са били нарушени, защото след ареста не ѝ е предложили адвокат. Това разказа самата Стрехина пред bTV.

"Никой не ми е посочил дрегер да ми каже такова нещо. Къде са моите права, които са нарушени", запита риторично тя. Певицата разказа, че във въпросната вечер се е връщала от коктейл. "Изпих чаша и половина до максимум 2 бяло вино. Но това не беше причината за моя арест", разказа тя и допълни, че буквално един от служителите ѝ е казал: "Ако продължаваш да викаш, ще ти сложа белезници". 

"Аз дори го насърчавах. В управлението в Сандански аз съм им се видяла най-страшна", поясни още Стрехина и допълни, че никакъв адвокат не са ѝ предложили.

Припомняме, че в понеделник певицата, родена в Пловдив,  бе задържана да управлява собствения си "Мерцедес" по пътя към Поленица след употреба на алкохол. При спирането певицата се държала агресивно и брутално изблъскала полицаите.

4-има служители на реда най-учтиво поискали документите на шофьорката, тя отказала. Поискали проба за алкохол и това отказала. Впоследствие извадила банкнота от 100 лева и нагло я блъснала в ръцете на полицаите, научи struma.com, това преляло чашата и те я задържали. Наложила се да и сложат белезници, тъй като започнала да налита на бой на ченгетата, обиждайки ги.

Докато се мъчели да я укротят, тя ударила единия от полицаите в ръката, одрала го жестоко, той е извадил медицинско свидетелство и ще я съдят. Случаят е драстичен, певицата бе арестувана и престоя в полицейската клетка. Образувано е полицейско дознание.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg