Първите сексуални преживявания с нов партньор не са по-малко вълнуващи и неловки от тези, които ти се случват за първи път изобщо. Пак ги има притеснението, мистериозността и понякога... болката, ако някой не улучи точно какво и как да направи.

1. Когато се опитваш да започнеш някакви постъпателни действия, а той е зает да ти разказва живота си.

Преходът от сладките приказки към сладкия секс може да отнеме цяла вечер. Някой все трябва да се престраши да направи първата крачка и да е достатъчно категоричен в намеренията си.

2. Когато опитваш техниката „дълбоко гърло“, но започне да ти се повдига.

Ето един незаменим трик: лекарите твърдят (а когато те твърдят нещо, ние само слушаме и изпълняваме), че човек може да спре позивите на гадене, ако стисне лявата си ръка в юмрук и стисне силно палеца си. Друг трик: не е нужно да правиш „гърленка“, щом не ти понася. Има още куп еротични идеи, с които да задоволиш партньора си и те не включват твоето задушаване с неговия пенис.

3. Когато започнете да се целувате, но той използва твърде много език.

Хей, ти там, дай да успокоим малко топката! Това не е състезание за проверка дали езика ти може да стигне до сливиците ми. Не че нямаше да спечели първо място, ако беше.

4. Когато партньорът ти решава да ти подари малко орални ласки, но задачата хич не му се отдава.

Наистина ти се иска да кажеш нещо, но решаваш да му дадеш няколко минути картбланш – може пък да се сети как се правят нещата.

5. Когато той те прегърне твърде силно, но на теб все пак ти харесва.

Окей, вече можеш да ме пуснеш. Имам нужда да дишам.

6. Когато се опитваш да говориш мръсотии, но не си сигурна, че на него ще му допадне.Едно от най-секси уменията на жената в леглото не изискват супер гъвкаво тяло или скъпи секс играчки. Трябва ти само глас, изобретателен ум и увереност. 

При секса с нов партньор, трябва да стъпваш/говориш внимателно, за да не излезеш по-голяма перверзница или светица, отколкото си. Нищо чудно накрая да те заболи главата от толкова мислене какво да предприемеш.

7. Когато чакаш той да се върне с презервативите.

Просто си лежиш там, чисто гола и си мислиш за живота, вселената и всичко останало.

8. Моментът, когато трябва да признаеш, че много ти се прави секс, но си в цикъл.

Това е прекалено неловко – целувате се, той започва да спуска ръката си към бикините ти, а ти трябва да извикаш нещо от сорта „Внимавай къде пипаш, защото може да те очакват изненади“.

9. Опитваш се да разбереш какво му харесва.

И през това време се чувстваш като изгубена в гората, без компас и карта.

10. Когато е толкова добър в оралната любов, че получаваш спазми на краката. (O-o-o, да!)

Краката ти се разтреперват неконтролируемо и се молиш да не го ритнеш без да искаш в главата или рамото.

11. Когато не си правила секс от дълго време.

Цялото мероприятие ти се струва нетипично и се чудиш откъде да подхванеш. Скоро разбираш, че то си е като карането на колело – припомняш си го бързо и лека-полека се изстрелваш към пътеките на удоволствието.

12. Когато един от двама ви иска да се гушка, а друг – да заспи.

Сексът си е изморително занимание! Просто поговорете кой какво иска да направи и се съобразявайте един с друг.

TrafficNews.bg