36-годишен мъж сложи край на живота си в пловдивския квартал „Прослав”, научи TrafficNews.bg.

Виктор Кондаков от дълго време не е бил стабилен психически. Той заедно с родителите си и брат си живеел в апартамент близо до Централна гара. Многократно мъжът е правил опити да сложи край на живота си – бъркал е в контактите, дори е пробвал да скочи от терасата на апартамента. 

Тази година семейството решава да докара Виктор на ранчото в „Прослав”. Там имало двор със зеленчуци и овошки. Мъжът живеел сам, а всеки ден някой от семейството минавал да го посети, разказаха пред репортер на TrafficNews.bg комшии.

От години те притежавали земята, която обработвали. След като семейството довело сина си, започнало ремонт на една от постройките, за да я направи годна за живеене.

Във фаталния ден ред било на майка му Светла, която го намерила в постройката на хидрофора обесен. Жената веднага повикала съсед, който в същото време е работил в къщата – извършвал ремонтни дейности.

Повикана е и полиция.

„Към 10 часа го намериха и веднага повикаха полиция. Не беше контактно момче. Скромно и затворено. Само  ден преди инцидента го видях с колелото да минава по улицата”, разказа съсед на семейството. 

Още новини ТУК


TrafficNews.bg