Ами, просто не е честно! Твоят човек се чуди как да удължи ерекцията си, за да не напусне купона още преди ти дори да си загряла, а твоят оргазъм е сло-о-ожен процес, който изисква не само време, а и доста усилия. И вината не е твоя. В това отношение женската анатомия е малко ощетена, защото е по-сложна от мъжката: докато пенисът му получава стимулация от основата та чак до върха по време на секс, неговият дамски еквивалент – клиторът – е леко встрани от партито.

Разбира се, че можеш да му даваш постоянни насоки къде и как да те докосва, но това не само ще те разсейва, ами ще отвлече и неговото внимание. На всичкото отгоре при мъжете либидото и увереността са свързани и дори един мъничък намек, че не прави нещо като хората, е достатъчен, за да стане несигурен и желанието му да се изпари. Довери ни се, не съществува мъж, който не иска жената, с която е в леглото да го мисли за секс Бог. Просто понякога не знаят какво да направят, за да ни отведат в страната на оргазмите.

Най-добрият начин да си помогнете взаимно без да си развалите палавото настроение е ти да го водиш. Само, че междувременно трябва по секси начин да загатваш какво се очаква от него по-нататък. Мъжете се ръководят най-вече от това, което виждат, да не споменаваме как им действа всеки звук, излизащ от устата ти, и по тази причина това предизвикателство всъщност е лесно. Проследи нашия „горещ“ план стъпка по стъпка и си осигури разтреперващ, интензивен и вълнуващ финал всеки път занапред.

Усъвършенствай целувките му


Най-често допусканата грешка на момчетата щом се разгорещят е да си мислят, че имаме нужда от същата стимулация като тях. И по тази причина твоят човек понякога ентусиазирано сграбчва гърдите ти и те докосва между краката по също толкова чувствен и нежен начин, колкото да минеш през пароструйка. Х-м-м, това е най-лесният начин да не получиш оргазъм. Налага се да го осведомиш, че независимо колко много ти се прави секс, той трябва да те възбуди първо от шията нагоре, за да пристъпи към действия под талията.

Гаранция за добре поставено начало е дъ-ъ-ългият екшън с устни. Целувките взривяват възбудата ти. А, ако ти се ще партньорът ти да те целува точно както искаш, наблегни на движенията на езика си, за да му помогнеш да се адаптира към твоя ритъм. Нежно засмуквай долната му устна, допри езика си към устата му и разнообразявай натиска, с който притискаш лицето си към неговото. Тази стратегия работи винаги, защото обикновено правим опити да имитираме действията на партньора си.

Мъжете обаче, бързо изгубват търпение, така че ако ускори темпото и се опита да си поиграе на хокей със сливиците ти се дръпни за няколко секунди и след това отново бавно доближи устните си към неговите. Когато уцели правилния ритъм го възнагради мълчаливо като го стиснеш за дупето или приближиш тялото си към неговото.

Когато си готова да увеличиш напрежението го целуни по целия път от ухото му до врата и ключицата. После наклони леко главата си назад, за да ти върне жеста. Не пропускай да му покажеш със звуци, когато е уцелил правилните точки. Елементарно и много важно: като го възнаграждаваш за движенията, които те разгорещяват, той ще продължи да ти ги прилага.

Предварителни уроци

Не му позволявай да ти разкъса дрехите още от вратата. Най-важното условие за постигането на интензивен оргазъм е постепенното създаване на еротично напрежение.

Забави темпото и насочи вниманието му точно там, където искаш като събличаш бавно дрехите си една по една. Ако например смъкнеш блузата си, но оставиш панталоните върху себе си той автоматично ще се насочи към гърдите ти. После остави пръстите си да му показват верния път като се докосваш сама по начина, по който искаш той да усвои. Образувай кръгове около зърната си с върховете на пръстите си, хвани гърдите си, нежно (или по-ентусиазирано) ги разтрий и той ще схване намека.

Друг трик: поднеси му течен шоколад (или друго апетитно блюдо) в леглото. Разлей малко от него върху зоната, където искаш да почувстваш дъха му и го покани да си хапне. Това е още един забавен начин да му покажеш, че долните и странични части на гърдите ти също както зърната, имат нужда от устните му.

Майсторски го спри щом опита да смъкне бикините ти (с реплика като „Още не,“ за да разбере, че си в палаво настроение) и така ще го окуражиш да изследва долната част на коремчето и горната част на бедрата ти с уста. Освен това му даваш възможност да ти осигури су-у-уперсекси разгорещяване като стимулира К точката ти през повърхността на бельото.

Осигури му парещата гледка как спускаш ръка надолу с пръсти върху клитора си, докато масажираш зоните около него с кръгообразни движения и такива в посока нагоре и надолу. После постави неговата ръка на същото място, за да ти приложи наученото.

Когато не издържаш повече и имаш нужда от директен контакт дай достъп на пръстите му под бельото ти като частично го отместиш, така че само клиторът ти да е на показ и да го насочиш директно към най-горещата си точка. Докато те докосва му покажи кои от маневрите му ти действат като увеличиш звука на стоновете и пъшкането си или изпускаш по някоя палава реплика, когато допирът му ти доставя удоволствие и замълчаваш, когато не е уцелил правилната маневрая. Мъжете се учат от директни отговори. „Уау, това е страхотно“ ще се запечата дълбоко в съзнанието му.

Тренировка за език

Проучването на Cosmo ясно показва, че повечето мъже обичат да демонстрират оралните си умения. Това, че понякога претупват или пропускат френската част, значи, че просто невинаги имат идея какво да правят. Направи му съвършено ясна демонстрация как да действа като кажеш „Точно това бих искала да правиш там долу“, а после го придърпаш към себе си за дълбока целувка, чрез която да му покажеш с език точно какви движения искаш да използва под талията ти. Започни с леки целувки и потупвания с език. И продължи в този дух, докато целувката стане дълбока и интензивна.

Върти ханша си напред-назад и отляво-надясно, докато езикът му е притиснат към К-точката ти, за да му дадеш знак каква стимулация ти е необходима. И не пропускай да го възнаграждаваш с вербални следи на начина, по който те кара да се чувстваш, придружени със звуково оформление и нежно подръпване на косата му.

Разтреперващи пози

Докато някои мацки могат да получат оргазъм само чрез вагинална стимулация, други имат постоянна нужда от обработка на К-точката, за да достигнат върха. Точно затова финиширането само чрез проникване с сложно предизвикателство – особено, когато искаш той да свърши черната работа (с други думи ездачката не ти е любима). Позата трябва да осигурява достъп на ръцете му до клитора ти или начин да го стимулираш сама, докосвайки се в лонната му кост.

Победителките на Cosmo са лъжички – позата, при която двамата сте легнали на една страна, обърнати в една и съща посока и гърбът ти е опрян в гръдния му кош - или кучешката (тук няма нужда от обяснения!). И двете пози улесняват достъпа на ръцете му до клитора ти, докато прониква в теб.

Ако в даден момент К-точката ти стане прекалено чувствителна, премести пръстите му леко нагоре, надолу или встрани, за да останеш в играта, без усещането да е твърде интензивно. Другата ти опция е да вмъкнеш чаршафа или гащичките си между себе си и пръстите му. Продължи възбуждащото напрежение, дори да не е съвсем директно, защото това е верният път към върха.

Ако предпочиташ ръцете му да изследват други части от анатомията ти, изпробвай тази вариация на мисионерската: постави възглавничка под дупето си, която да повдигне таза. Нека твоят човек да легне върху теб и да остави краката си между твоите. След като проникне в теб той трябва да издаде тялото си напред, така че лонната му кост да се докосва до К-точката ти при всяко движение напред. Ако имаш нужда от по-силна стимулация, сграбчи дупето му и го издърпай към себе си. Не пропускай да прошепнеш в ухото му: „М-м-м, продължи да го правиш,“ за да разбере, че наближаваш финалната права.

Финиширай

В момента, когато си на косъм да достигнеш до сюблимния момент, е жизненоважно той да продължи да прави това, което ти е помогнало да стигнеш тук. Продължи да насочваш дупето му с ръце, ако сте в мисионерската или покрий ръцете му със своите, докато стимулира клитора ти, за да му покажеш, че не искаш да спира.

Почти си там, но изгубваш верния път? Намери го отново с помощта на езика му там долу за още няколко минути. Спомени нещо от рода на „На път съм да получа най-мощния оргазъм в живота си и това е начинът“, за да не се почувства малко, ами... прецакан. Каквото и да правиш, не се отдръпвай веднага щом усетиш интензивния прилив на усещания. Покажи му, че достигаш върха почти или изцяло благодарение на него. И след като преминеш финалната лента отново се върни към това, което ти е помогнало да я достигнеш с реплика, подобна на „Не знаех на кой свят съм, когато ти...“. Възстановяването на подробностите е ключова стъпка. Важно е да му покажеш кои от действията му са проработили, когато е отпуснат и всичко в съзнанието му е все още прясно. Така партньорът ти ще запомни всяко ценно умение, което е усвоил и следващия път можеш просто да се излежаваш и да го оставиш да ти демонстрира магическите си нови познания.