Според най-добрите експерти, ключът към това ти и партньорът ти да сте задоволени, е непрестанно да вдигате летвата. Как е възможно? Като се превърнеш в това, което ние наричаме секс нинджа - жена, която превръща ежедневните вещи в секс играчки, знае как да бъде креативна и да прави секс на необичайни места и дори може да се превъплъти в напълно различна жена в спалнята. С други думи, магистър по палавост.

„Да опитваш нови и щури подходи в секса не само поддържа нещата интересни - когато си склонен към приключения, това е много възбуждащо и за двама ви”, казва доктор Ян Кърнър, автор на Страстница (Passionista).

Тук предлагаме подходи за напреднали, които ще го свалят на колене, заедно с еротични вариации за всеки един, за да превключваш действието и поддържаш нещата горещи и вълнуващи.

Малко тясно място:„Ако го заклещиш в някое тясно място, като например гардероба, това му внушава „трябва да те имам сега”, което е много възбуждащо – казва секс терапевтът доктор Ава Кадел. – И тъй като няма място да се съблечете изцяло, усещането за спонтанност, отдаденост и животинска страст се засилва”. Накарай го да се облегне на стената, със събрани крака и свити колене, така че бедрата му да са малко под твоите. Може да се опре с ръце на стената или ако тя може да понесе тежестта му, да се държи за поставката за окачалки на гардероба. Така можеш да го яхнеш, като сложиш крака от двете страни на неговите. След като заемете позиция, единият от вас може да се движи нагоре или надолу. Тъй като телата ви са притиснати едно към друго, и той е леко приклекнал, няма да заемате много място.

Секси вариации...

• Остави го да води. Нека те хване за бедрата и да те движи както си поиска.
• Друго прекрасно тясно пространство: банята. Облегни се на мивката, вдигни полата си и го остави да влезе в теб, като контролираш движенията му с пети, опряни в дупето му.

Едно бързо в пълна с хора къща: 

Може да е къщата на родителите ти или пък да имаш съквартирантка, която спи в съседната стая – каквато и да е ситуацията, има нещо много палаво в това да почвате екшън с половинката си, когато някой може да ви хване. Може наблизо да има някой, който може да ви чуе - докато в същото време правите всичко възможно да не ви изненадат, за да не развалите усещането. „Тайната на тихия секс е да го правите в поза, която не кара леглото да скърца силно и да оповести на целия свят какво правите – казва доктор Соня Борг, автор на Страхотни секс движения, които той никога няма да забрави (Spectacular Sex Moves He’ll Never Forget). Легнете в поза лъжички, като той е зад теб. Когато сте в тази поза, е почти невъзможно той да се движи нагоре-надолу, което обикновено предизвиква скърцане. Когато влезе в теб, му кажи да движи бедрата си в широк кръг, вместо да вкарва и изкарва члена си.

Секси вариации...

• Обърни се, така че да си с лице към него и прехвърли крак върху неговия, за да му позволиш да навлезе по-дълбоко. Така не само ще сте гръд до гръд, което създава прекрасно усещане за триене, но и той може да те целува, за да заглуши стенанията, които не можеш да сдържиш.
• Остани на една страна, докато той коленичи, така че да е яхнал долната част на краката ти. Това му дава прекрасен изглед към дупето ти, и все така може да се движи в широк кръг, за да избегне скърцането на леглото. 

Предизвикай гравитация:  Стандартната версия на 69 е достатъчно убийствено готина – и двамата получавате орално удоволствие по едно също време? Хайде стига де! Можете да постигнете още по-високо ниво на секс професионалисти, като направите нещо крайно: той да застане прав, а ти... надолу с главата. Ето как: нека застане зад теб в края на леглото, а ти се наведи, като поставиш ръце и глава на леглото. След което той трябва да ти помогне да вдигнеш крака право нагоре във въздуха, така че да си в позиция челна стойка, като той те държи за кръста. Устата ти ще бъде точно около пениса му и ако разтвориш леко крака, той ще има лесен достъп до клитора ти. „Още повече, тъй като си надолу с главата, кръвта ще нахлуе в главата ти и ще направи оргазма по-мощен”, казва Борг 

Секси вариации...

• Разтвори широко крака, след което ги събери отново (така че бедрата ти да обхващат лицето му). Като повтаряш това движение, стягаш мускулите във влагалището ти, което ти дава още по-силни приятни усещания.
• Ако партньорът ти е достатъчно силен, нека те хване около кръста и да те повдигне върху леглото. Това ще го накара да се чувства супер мъжествен, а ти ще разполагаш с мекото легло под себе си... за всеки случай.

Извади секс играчките:  Превозното средство на един мъж винаги е възбуждащо място за секс. Разбира се, тук говорим за другото му превозно средство... от времето, когато е бил тийнейджър: неговия скейтборд. Това е абсолютно неочаквано и много мъже все още си ги пазят някъде (ако не, тогава винаги можеш да се сдобиеш с някой евтин). И като види потенциала на такъв обикновен предмет, определено ще се изпълни с възхищение от твоите секс способности. „Това му показва, че гледаш на всичко с еротично око”, казва Борг. За да го използваш, сложи отгоре една кърпа да го омекотиш, след което легни върху скейтборда с лице към пода. Той трябва да легне над теб в поза лицеви опори, като влиза в теб отзад – може да опре колене на пода между краката ти. След което, вместо да се движи напред и назад, за да вкарва члена си, ти използвай ръцете си, за да се придвижваш напред-назад с търкаляне.

Секси вариации...

• Легни по гръб върху скейтборда и той върху теб. Той ще контролира търкалянето, но това също е не по-малко приятно.
• Кажи му да седне върху скейтборда. След което седни върху него с лице към него, но вместо да се движиш нагоре-надолу, както е обичайно, когато си отгоре, използвай краката си, за да придвижваш с търкаляне телата ви напред назад. Това е бавен секс, което ще ви изпълни с чувствено и релаксиращо усещане.

Превърни се в порно звезда:  На мъжете много има харесва да гледат как се задоволяваш. Ето един наистина палав сценарий за лоши момичета: задоволявай се, докато го докарваш до оргазъм. Накарай го да легне на леглото по гръб, докато лежиш до него на една страна перпендикулярно на неговото тяло, с глава близо до члена му. Започни да му доставяш орално удоволствие, като изполваш устата си и едната ръка. Когато вече има ерекция и му е много приятно, с другата ръка започни да галиш клитора си (като тази поза му дава супер изглед). „Не се тревожи за това дали успяваш да налучкаш най-подходящата техника за него – казва Борг, – защото като те гледа как се опипваш, няма да има нужда от много внимание, за да свърши”. Също така, ако започнеш да стенеш, когато наближиш оргазъм, това ще накара устните ти да вибрират около члена му, което за него е много силно усещане”.

Секси вариации...

• Тъй като за много жени е по-лесно да стигнат оргазъм, като използват вибратора си, не се притеснявай да го извадиш. И вместо да доставяш удоволствие само на себе си, приближи го до ствола на члена му и го потъркай там за няколко секунди, преди да го приложиш отново към себе си.
• Докато го задоволяваш с уста, вземи ръката му там долу и го остави да те докосва. Води пръстите му с твоите, за да си сигурна, че те докосва точно там, където искаш, за да свършиш. Ще се възбуди още повече, когато вижда как ти поемаш контрола над движенията му и ще му хареса да те усеща там долу.

Палава игра с поглед:  Показване на ерекция на обществени места може да вкара човек в затвора или най-малкото да ти докара сериозна глоба в много страни. Но да правиш секс на обществени места е толкова възбуждащо, че трябва да се измисли някакъв начин. Остави блузата си, но свали панталоните си и се наведи през отворен прозорец, така че той да може да влезе в теб отзад. „И двамата ще изпитвате тръпка от това, че хората ви виждат, без да имат представа какво се случва зад перваза”, казва Кадел. Ако все пак ти е неудобно (или пък съседите имат малки деца), направете го вечерта, но само ако е топла (или ако сте облечени добре отгоре).

Секси вариации…

• Седни върху перваза на затворен прозорец – гърбът ти ще бъде притиснат до стъклото на прозореца, така че хората могат да те виждат, но ти ще си с лице към партньора си, което води до повече интимност.
• Разиграйте се в колата си през нощта, докато е паркирана пред къщата ти. Не само че е забавно, защото не е обичайно място за секс, но и когато си навън (където някой може да те види), адреналинът се повишава.

TrafficNews.bg