Начинаеща шофьорка изпадна в шок, след като агресивен джигит я заплаши с нож и пенис. Притеснителните кадри, направени от видео регистратор, показват как 34-годишен руснак нападна словесно жената, след като ѝ се ядосва заради нейното шофиране.

В хода на неловкия пътен инцидент мъжът засича жената със своя Land Rover Discovery и изскача от нето, за да се конфронтира с нея. Това се случва, докато младата жена е взимала час по кормуване с инструктор. Инцидентът е станал в руския град Краснодар.

Мускулестият и татуиран джигит, облечен в жълт елек и червена шапка, гневно се изправя пред колата на жената и започва да размахва нож, крещейки на хората в нея.

За малко той изчезва от камерата. Както се съобщава, за да се опита да отвори вратите на колата. Той не успява, защото вратите са заключени. Тогава джигитът се връща пред колата и си вади пениса, след което агресивно го размахва на хората в колата.

Впоследствие инструкторът се обажда на полицията и не след дълго агресивният мъж е арестуван. Сега гаменът, който вече е лежал 10 дни за хулигански прояви, е заплашен от до две години затвор.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg