Бившият финансов директор на Ботев Пловдив и ПР експерт Христо Андреев сложи край на ергенлъка, след като сключи брак с дългогодишната си приятелка Галя. Двамата са заедно от 20 години, но след този „изпитателен срок” Христо и Галя си казаха заветното „Да”. Тяхната любов вече има изражение в лицето на двете им деца, които са на 3 и 9 години, като те имаха отговорната задача да бъдат шафери, на своите родители.

Предложението дошло на едно от най-романтичните места в Европа – край къщата на Ромео и Жулиета във Верона.  Двамата бяха бракосъчетани лично от кмета на община „Марица” Димитър Иванов в комплекс „9 километър”. Кумове пък им бяха семейство Кумчеви, които са известна фамилия в земеделието и винопроизводството.

Сред гостите бяха и легендата на Ботев в близкото минало – Боби Димитров и любимата му - певицата Мариела. Дуетната половинка на Рум ънеца и Енчев вдигна на крака гостите с изпълненията си за двамата влюбени.

Сватбеното пътешествие на младоженците ще бъде на Малдивите тази есен. Там те ще отидат по покана на направилия име в Далечния изток футболен треньор  - пловдивчанинът Велизар Попов.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg