С пищна заря завърши концерта на музикална компания „Пайнер” на площад „Централен” в Пловдив. Стотици души изпълниха центъра на града и се насладиха на тричасовото изпълнение на музикантите от оркестър „Орфей” и звездите на музикалната компания. На сцената излязоха Фики, Галин, Борис Дали, Константин, Цветелина Янева, Анелия, Деси Слава и Галена, а в публиката се извиха кръшни хора.

Припомняме ви, че миналата година от Пайнер плануваха концерт под тепетата, като за тази цел бяха запазили Античния театър. Последва скандал и отмяна на концерта. Напук на Община Пловдив от Пайнер вдигнаха фолклорен концерт в Стара Загора, без никаква чалга и елегантни тоалети. Томахавката явно е заровена, концертът е факт! Една година по-късно и само с фолклор.

В спектакъла “Земьо българска, Орфеева” се включиха и Ивелина Колева, Пепи Христозова и Николай Славеев. 

Междувременно в Колодрума Криско и Дивна изпълниха най-големите си хитове.   В залата бе пълно с деца и родители, а паркингът отпред се спука по шевовете.  Младите изпълнители вдигнаха на крака пловдивчани още от първата песен. Входът е безплатен, а събитието се организира по повод 70-тата годишнина от създаването фирма ДЗИ.  Още снимки ВИЖТЕ ТУК!

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg