Да, бюстът ти може да не е като този на Памела Андерсън, но това не означава, че не можеш да си истинска сексбомба в леглото. Няма за какво да се тревожиш, дори трябва да се радваш на размерите си.

Защо ли? При пози, в които ти си по гръб, имаш нулев шанс да изпиташ задъхване, защото големият ти бюст ти тежи и притиска. Плюс това, не изпитваш болезненото „мятане“ нагоре-надолу на гърдите ти, когато си в поза ездачка или кучешката.

Виж най-добрите начини, с които ти и твоят партньор да се възползвате от малките гърди. Ще ни благодариш по-късно.

Още не си убедена в преимуществата си? Тогава слушай: по-малките гърди всъщност са по-чувствителни от големите. Според изследователи в Университета в Виена, те са с 24% по податливи на приятни усещания от огромните си посестрими. (Как са достигнали учените до този извод и чрез какви методи, по-добре да не знаем).

Да си стиснем... гърдите! Облегни се с лакти върху на маса или бюро. Нека той проникне в теб отзад, докато сте изправени. Направете изживяването още по-страстно, като той стисне в шепи двете ти гърди. Не само може да ги използва като „дръжки“, докато тласъците му вътре в теб стават все по-силни, но ще ги използвате и като оргазмо-термометър – зърната ти са по-твърди, на теб ти е супер яко; той стиска гърдите ти все по-силно – на него му е супер яко. И двете неща се случват едновременно? О, да, сега!

Влажен допир! И двамата си сложете лубрикант, като не пропускате да се намажете хубаво и върху гърдите. После ти легни върху него и намести краката си изправени между неговите. Започни да се търкаш нагоре-надолу, напред и назад, мислейки единствено за своето удоволствие. Позволи на зърната ти да се отъркват в неговите (има нещо хипер сексуално и интимно в това гърдите ви да се допират заедно). Повдигни се съвсем леко и му дай да ги оближе или докосне с устни. През цялото време чувстваш, че цялата власт е в теб, тъй като си отгоре му, а гърдите ти играят основна роля в повишаването на градусите.

Сутиен без сутиена! Понякога, всичко от което се нуждаеш е малък аксесоар. В този случай говорим за сутиена, който най-добре да е тип бриджитка. Остани с него, но дръпни чашките леко надолу, така че зърната ти апетитно да изкочат. След това яхни партньора си, но разтвори краката си повече от обикновено, за да може той да се наслади изцяло на прелестната, еротична гледка, която му предлагаш. Имай предвид, че когато си отгоре и се навеждаш към тялото на партньора си, визуално гърдите ти изглеждат по-големи в очите му. Законите на физиката действат в твоя полза!

Пипни се тук и тук! Съдейки от милионите коментари на мъжете, те май изобщо си нямат и представа как точно трябва да докосват женските гърди. Покажи му как се прави, като застанеш срещу него и започнеш да се галиш сама. Недей да мислиш за това, което ти трябва да направиш, а се докосвай така, както НАИСТИНА ти харесва. Ощипи зърната си, така че да станат твърди и червени, стискай гърдите си нежно или по-грубо, навлажни ги леко с език. Няма значение, каквото те възбужда. После му дай на него да пробва и дай знак със стонове, че е на прав път. Когато не можеш да издържаш повече, застани на колене и му дай да проникне в теб, както и на двамата се полага.

Сладострастно търкане! Гърдите ти може да не е достатъчно пищен, за да му доставиш удоволствие като търкаш пениса му между тях, но ако включиш и ръцете си, той ще получи достатъчно взривоопасна стимулация. (Тази поза е подходяща дори за жени с размер на чашката от А и надолу.) Стисни с двете си шепи и двете си гърди, притискайки ги силно една към друга и същевременно с това обвий пениса му с пръстите си. Чувствителният френулум (юздичката на члена) ще получи невероятна стимулация (не забравяй да намажеш ръцете си с лубрикант преди това), а ти можеш да се наведеш към него и да оближеш върха на главичката, докато той прави тласъци напред назад. За да ощастливиш и себе си, сложи си вибратор между краката и ги притисни силно.

Искаш да разгорещиш любовния ви живот още повече?

Идва лято, което означава, че местата за секс се умножават правопропорционално с температурите навън. Практикувай навсякъде и по-много! Ако се чудиш откъде да започнеш, защо първо не провериш хороскопа си? Дори да не вярваш на зодиите, някоя и друга идея за нова поза може да ти бъде от полза.

TrafficNews.bg