Понякога са спонтанни – танцувате си в дискотеката и в следващия момент ти и най-добрата ти приятелка се озовавате в леглото с онзи готиния от бара.

Или пък си имаш сериозен приятел, но се появява някой от миналото ти и изригват сексуални искри. За някои двойки е много еротично да гледат как партньорът им прави секс с друг човек.

Независимо как предпочиташ тройките, това е една от най-големите фантазии и на мъжете, и на жените, но малцина смеят да пробват. И нищо чудно, като се има предвид колко особена е динамиката в такива ситуации, дори при най-стабилните двойки.

Най-вероятно не всички тройки ще са страхотни и всички да са доволни, но е добре да са забавни и безопасни.

Ето няколко съвета какво да правите ти и твоите партньори и да избегнете неловките ситуации!

Колкото повече се обсъжда преди това, толкова по-добре

Ако мислите да се пробвате, е важно да обсъдите преди това какво очаквате и от какво се притеснявате. Независимо дали ще пробваш сама или с приятеля си, най-добре си поговорете, преди да скочите в леглото. Няма по-лесен начин да си развалите настроението от момента „това изобщо не ми го каза“ по средата на сесията. Обсъдете предпазните мерки и кой какво може да пипа, за да няма драми и развалени приятелства.

Не се напивайте

Шведската тройка е съпроводена от логистични усложнения и не е нужно да го правите още по-сложно с алкохол и наркотици. Принципно няма лошо да се поотпуснете малко, но е най-добре да сте трезвени, за да не излязат нещата от контрол.

В крайна сметка, шведските тройки не са за всеки. Границата между приятното забавление и нещо, което правиш, само за да е доволен партньорът ти, е тънка. Преди да правиш секс, какъвто и да е секс, е важно да се чувстваш в безопасност, да ти е комфортно и да си щастлива.

Определете граници и се придържайте към тях

Всеки човек има различни задръжки относно секса. В групова ситуация е важно да се знае какво се харесва на всички, още преди да сте си свалили гащите. Съгласието и уважението са ключови.

Ще има неловки моменти – приемете ги

Няколкото тройки, в които съм участвала варират от нищо особено до страхотни. Ключът е да нямаш големи очаквания, защото не винаги се получава. Понякога се намесват чувства, друг път някой го хваща сценичната треска.

Не е нужно да казваме, но все пак: правете безопасен секс

Не е необходимо постоянно да го повтаряме, защото при всички положения безопасният секс е задължителен. Измийте си ръцете, преди да се заиграете – вагиналните тъкани са деликатни и можеш да си натресеш бактериална инфекция и дори венерическа болест от мръсни ръце. Използвай предпазни средства и внимавай със споделените играчки.

TrafficNews.bg