Жоро Визиото е на път да сложи в джоба си 20th Century Fox, след като само три седмици след премиерата на филма си "Само един живот", режисьорът вече снима втора лента. Екип на TNS.bg засече Георги Стефанов и снимачния му екип в мола, където са разпънали камерите си още от сутринта. Новият проект се нарича "The fate" /Съдба/  и е с продължителност 3 минути. 

В основата на късометражната продукция отново имаме романтична любовна история и Визиото за пореден път се насочва към класическия триъгълник - двама мъже и една жена. Млад мъж прави предложение за брак на любимата си, но тя му отказва тъй като е беден като църковна мишка.  Връзката им се разпада и двамата се разделят. 10 години по-късно главните герои се срещат в голям търговски център в Лондон. Дамата е заедно със съпруга си, а социалният статус на бившият кандидат за сърцето й е претърпял сериозна трансформация. Краят, разбира се, е изненада. 

"Развръзката е главозамайваща, както може да очаквате" коментира Стефанов за TNS.bg. Той увери, че филмът ще е готов до две седмици и ще кандидатства с него на фестивала на късометражното кино в Австралия. 

"Отзивите от първия ми филм са много добри. Като се появя в мола, започват да ме снимат и ми искат автографи. Доволен съм, че го направих, въпреки че целият проект бе финансиран от мен самия. Дори един човешки живот да съм спасил, едно момче да си е вдигнало крака от педала на на газта - за мен е достатъчно. Заклех се да не правя повече проекти без пари, но пак не успях да се сдържа. Дано поне ударил "джакпота" в Австралия", надява се Визиото.  


Още за първия ме филм "Само един живот" четете ТУК!

Участието на Жоро Визиото и актьорите от послудния му филм в предаването СЕЛФИ - вижте във видеото:

Ето го и самия филм, който цели да прикове вниманието към темата с жертвите на пътя:


TNS.bg