Шофьорът на мотора, ударил се в кола в квартал "Смирненски" в Пловдив, нямал книжка и не е искал да бъде викана полиция. Това е и причината да си тръгне от местопроизшествието преди пристигането на униформените.

Жена, живееща в района, е станала свидетел на катастрофата. Пред екип на TNS.bg тя разказа, че мотористът форсирал мощното си возило и миг след това последвал сблъсъка. До удара се стигнало, когато млада жена с Мазда предприема ляв завой, за да паркира автомобила си. В този миг моторът се забил в задната лява врата на возилото.

Мотористът се карал с шофьорката, буйствал и ритал каската си. Не искал обаче да бъде викана полиция, защото заявил, че няма книжка. При катастрофата пострадала лявата му ръка. Тя се поддула и е възможно да е счупена, макар че той ръкомахал с нея.

При пристигането на съпруга на жената, мотористът се качил в колата на свой приятел и казал, че отива в болница. Оставил и разбития мотор, и каската си. Мотоциклетът Сузуки е с чужд регистрационен номер и пристигналите на място полицаи опитваха да определят чия собственост е той.

Предницата на мотора е размазана. Смачкана и с разбит прозорец е и вратата на автомобила, в която моторът се е забил. "Трябваше да остане тук и да поеме отговорност", заяви съпругът на шофьорката. Жена му е притеснена и стресирана след инцидента.

Видео от катастрофата и разкази на свидетелите вижте тук:

Снимки от инцидента вижте ТУК

TNS.bg