В района на Мурманск от Скандинавия са били върнати почти петдесет бежанци. Същите, свикнали да се държат безнаказано и с агресия се опитали да наглеят, както в Норвегия, така и в Русия, пише mirtesen.ru.

Под прикритието, че не знаят езика, те не плащали в магазините - просто влизали вътре, взимали стоки, които им трябват излизайки без и копейка да заплатят, а за капак на това на малки групи заграждали момичета, които били сами държейки се непристойно с тях отправяйки им сексуални намеци ...

"Е, ние сме в Европа, в Европа сме"- смеейки се цинично говорели на английски нашествениците. Само, че са объркали Европата с Русия!

Бежанците били респектирани веднага и набити. От една страна от ядосани граждани, а от другата от ченгета, които са били извикани по сигнал.

Руснаците едва не са ги линчували на място! На мнозина от тях ще им държи влага дълго време, дори криенето по дворовете не им е помогнало. Крайният резултат за един ден е 18 в болницата, а 33 арестувани. В момента са нетърпеливи да се върнат по домовете си в Афганистан и не искат и да чуят нито за Русия, нито за Европа ..

Районът на Мурманск се използва от мигрантите, като транзитен пункт по пътя към Европа. Бежанците пристигат в Москва, а след това вземат влак или самолет до Мурманск, откъдето стигат до границите на Финландия и Норвегия.

Новините от Пловдив и региона вижте тук!

Още новини ТУК

TNS.bg