Днес около 16.30 часа бе заловен най-накрая най-големия дилър на марихуана и амфетамин в Кючук Париж. След проведената полицейска акция Ангел с прякор Пляксата е арестуван с голямо количество марихуана. Всички родители вече сме по-спокойни, защото няма кой да предлага на децата ни наркотици и дано той си получи заслуженото. Моля ви като родител проверете сигнала и го публикувайте. 

Това писмо бе получено на редакционната поща на TrafficNews.bg в четвъртък сутринта. Тъй като подобна информация не се появи в полицейския бюлетин, репортер на  TrafficNews.bg се зае да провери достоверността на сигнала.

Оказа се, че в Ангел Сапунджиев по-известен като Пляксата,  действително е задържан в сряда заедно с приятелката си Петя. Двамата са арестувани, след като младеж е заловен с марихуана. Клиентът е "изпял" откъде е взел наркотика и последвала полицейска операция. Сапунджиев и Петя са заловени в центъра и са в следствения арест. При ареста са намерени около 15 грама марихуана. 

Ангел Пляксата е познат сред младежите в Кючука. Често може да бъде забелязан в игрални зали, тъй като е пристрастен към хазарта. Приятелката му Петя е сестра на друг известен "герой" от квартала - Дидо Монтаната.

Ангел и Петя са заедно от няколко месеца, като връзката вече е струвала на момичето няколко зъба. Преди два месеца тя е била "посъветвана" да си гледа детето и да не се занимава с Ангел, но очевидно тя не се е вслушала в приятелския съвет. 

Ангел и Петя на морето

 TrafficNews.bg