Бившият шеф на парламента при правителството на Любен Беров - Александър Йорданов излезе с обръщение във фейсбук профила си. Той реагира изключително остро след последня инцидент, при който двама младежи бяха убити при гонка на шосето при Лесидрен. 

Ето и текста на страницата му:

ОБРЪЩЕНИЕ

към идиотите, простаците и боклуците, които карат с несъобразена скорост или без книжки и убиват на пътя

Неуважаеми идиоти, простаци и боклуци, спрете! Всички знаят, че сте идиоти, простаци и боклуци. Не е нужно да убивате деца, за да доказвате това. Останете си пак идиоти, простаци и боклуци, но поне не убивайте. Моля Ви, спрете се! Озаптете се! Мирнете,на задника си седнете, кратуните си проветрете!
Заради Вас идиоти, простаци и боклуци деца си отидоха от живота, майки сложиха черни забрадки. Вие идиоти, простаци и боклуци убивате хора – млади и стари. Защо Ви наричам идиоти, простаци и боклуци? Защото само идиоти, простаци и боклуци не могат да разберат, че човешкият живот е висша ценност и никой няма право да го отнема. А вие, идиоти, простаци и боклуци, правите точно това – отнемате човешки живот. 
Неуважаеми идиоти, простаци и боклуци,

Като се обръщам към Вас, оставам с надеждата, че е възможно всеки идиот, простак и боклук, рано или късно да стане човек. Ако това се случи с Вас, обадете ми се. Ще се радвам да се запозная с идиот, простак и боклук станал човек.

Варна, 12 август, 2015 г.