Има дами, след които и мъжете , и жените обръщат глави. Мъжете с възхищение, жените – със завист. Те не са 20 години, но въпреки това съчетават сексапил и класа.  Изглеждат така, сякаш са успели да спрат часовника  на времето и да върнат стрелките му назад.   Не натрапват  присъствието си, но никога не остават незабелязани.  Някои от тях са успели сами, други  са били до съпрузите си, докато те са изграждали бизнеса си. Те  спортуват, грижат се както за външния си вид, така и за вътрешния си свят.  Обикалят света, събират спомени  и живеят  живота, който сами са си организирали.

TrafficNews.bg  се нае с нелеката задача да покаже  пловдивчанките,  които впечатляват със стила си.  Въпреки  задълбоченото ни проучване и анкети, разбира се, далеч не можем да претендираме за изчерпателност. Но разбира се сме отворени за предложенията на нашите читатели.

Нели Костадинова е съпруга на собственика на веригата ресторанти „Краси“ и клуб „Галакси“.  Двамата започват с малък семеен ресторант ,  а сега управляват най- актуалния клуб в Южна България.  

 

Дани Каназирева е най-атрактивният представител на пловдивския Общински съвет. Зад миловидното лице и дребната й фигурка обаче се крие изключително остър език и още по-остър ум.  Юристката, която  е изключително активна на политическата сцена,  винаги е стилна без значение дали е облечена с  дънки или е с официален костюм.

 

Другата  пловдивчанка от политическата сцена Петя Раева също  се отличава  със собствен стил и вкус към живота. Тя успя да спечели вечната война на жените с кантара, като не пропусна да „осребри“ успеха си, написвайки книга „Радостта от храненето“.  Тоалетите на депутатката винаги са съобразени с мястото и без да робува на точно определени марки, тя винаги е много елегантна.

 

Християна Пандева е жената до собственика на компанията за осветителни тела „Мегалукс“  . Тя винаги демонстрира класа . Без да се церемони сменя дънките с вечерна рокля, като и в двете изглежда еднакво добре.  Очевидно знае тайната на щастието,  а също така и как да се забавлява.

 

Ива Моравенова  рядко може да бъде видяна в нощен клуб или на светско парти, но кога се появи, присъствието й не остава незабелязано. Бившата състезателка по волейбол има афинитет към благотворителните каузи,  проектите, които организира се отличават с изключителен стил. Както и тя самата.

Борислава Линкина  е част от компанията „Профилинк“  и съпруга на собственика Здравко Линкин.  Чаровната брюнетка е запален ветроходец и скиор. Обожава пътешествията и според  приятелите й е неизчерпаем извор на щури идеи.  Не робува на клишета нито в поведението си, нито в облеклото. 

 Фотосесиите на шефката на Районната избирателна комисия Деница Чингарова винаги предизвикват вълна от лайкове в социалната мрежа.  Артистичният дух на блондинката се отразява и начинът й на обличане. Влюбена е  в гръцките острови и безкрайните плажове на Егейско море.  В България предпочита планинските маршрути като начин за релакс.  Камерата я обича и юристката позира с удоволствие.

Силвия Кленджева  и съпругът й Румен Найденов, собственик на „Рота Инженеринг“ са  сред активните участници в светския живот под тепетата.  Рядко пропускат парти , но въпреки това дамата всеки път успява да  изненада приятелите си с елегантен тоалет. 

 

Ласка Костадинова – Цанкова  е съпруга на бизнесмена Георги Цанков , но не е от дамите , които лежат на лаврите на мъжете си. Елегантната блондинка има собствена счетоводна кантора и работи наравно с мъжа си. Въпреки това винаги изглежда като току що слязла от корицата на модно списание.  

 

Бившият директор на Агенцията по безопасност на храните Светозар Василев е щастливецът , на когото красивата Нина Бекирова каза „да“ преди няколко години.  Без да е роб на модата, чаровната брюнетка изглежда така , сякаш за нея се грижат екип дизайнери.

 

Десислава Денчева  не може да си позволи да изглежда небрежно. Най- малкото защото майка й Галина Денчева няма да й позволи. Дамите , които правят модната линия на марката „Галинел“  са безкомпромисни към облеклото си.  А техните нестандартни тоалети имат доста почитателки сред деловите дами в града.

 

Д-р Елена Пенчева изглежда като фотомодел, но прекарва целия си ден не пред обектива , а в кабинета си в дентална клина „Амайя“. Под лекарската униформа обаче винаги се крие изящна рокля или елегантен панталон.  Светският живот не е силната й страна,  а когато пътува в чужбина си избира дестинации, в които задължително трябва да има увеселителен парк.