Журналистът Васил Петев беше нападнат на път за работа днес. Той е създател на сайта big5. Докато Петев върви пеша към новия офис, където тече преместването на редакцията, отзад неизвестно лице скача върху него и го поваля на земята.

„Всичко стана за секунди, докато паднах напред, някой ми изви ръката и ми потроши пръстите на дясната ръка“, заяви пред афера Петев.

Болката е била свирепа. Васил Петев отива в „Пирогов“, където му гипсират ръката, като ще се наложи и последваща операция. Счупени са два пръста на дясната ръка.

Мястото на инцидента, където се е случило посегателството върху журналиста Васил Петев, е на 300 метра от Четвърто полицейско управление на МВР в столицата.

„Нищо не успях даже да разбера какво става. Вървях към новия офис, където бях помолил приятели да ми помогнат да преместим мебели и внезапно се оказах нападнат и със счупени пръсти на дясната ръка. Не съм сезирал МВР и нямам намерение да го направя, защото съм убеден, че нищо няма да направят. Не мога да коментирам на този етап кой има интерес от това да спра да пиша. МВР няма да ангажирам, ще търся приятели, с които ще разберем истината и кой стои зад нанесения ми побой“, каза още журналистът. 

 

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg